Toen Nellie, Duchess of Wedding en ik aankwamen in de hal van theater De Vest liep Ans, Gravin van Egmond tot Oranje, meteen op ons af om ons even wegwijs te maken. De jassen afgegeven en daarna ons gevoegd bij de andere ladies, die al gezellig in de kring zaten. Een kopje koffie was gratis bij ons plaatsbewijs en Nellie, Duchess of Wedding, was alweer zo aardig om dat voor ons te halen. Even later kwamen Queen Antoinette en Han ook binnen, die met vrienden naar hetzelfde concert gingen. Helaas had Carla, Gravin van Ypestein afgebeld, omdat zij ineens niet goed was geworden. Na afloop heb ik haar gebeld.

Tegen 12 uur mochten wij naar binnen en bleken op een heel goede plek te zitten qua uitzicht op het podium enz. Ik was in jaren niet in De Vest geweest en was onder de indruk van de grote zaal en het enorme toneel. Ook de akoestiek was goed. Wij genoten van het mooie spel door twee jonge buitenlanders, die al naam hebben gemaakt over de hele wereld. Het viel mij op dat in het samenspel van viool en piano, vaak de ferme pianoklank overheerste. Dat is niet te vermijden denk ik.

Na afloop begaven we ons richting restaurant waar een lange tafel voor ons was gereserveerd ….. wij zaten lekker ruim. Drankjes werden besteld, die vrij snel werden gebracht, maar ….. het voedsel bleef nogal lang weg! Toen floepte tante Hetty er iets uit! En ineens stond het voor ons en bleek alles goed te smaken en het zag er ook goed uit. End good, all good! Wij waren met 8 ladies, dat vergat ik nog te melden. Het was een prettig samenzijn en iedereen ging tevreden naar huis. Zo midden op de dag iets doen is erg leuk en mogelijk voor herhaling vatbaar?

Nogmaals dank Ans, Gravin van Egmond tot Oranje voor de goede organisatie. Veel liefs aan allen.

Hetty, Dame Ladybird